Zuivel slank dieet

Het zuivel slank dieet is een dieet waarbij ongezonde voedingsmiddelen worden vervangen door gezonde zuivelproducten. Het dieet bestaat uit een weekmenu met adviezen voor gezonde zuivelalternatieven. Het nauwkeurig naleven van het menu zal een geleidelijke afname van de extra kiloís teweeg brengen. Het weekmenu van het zuivel slank dieet bevat alle benodigde voedingsstoffen die je nodig hebt voor het dagelijks goed functioneren. Je moet het menu en de adviezen dan wel strikt opvolgen. In zuivel zit veel calcium. Dat calcium goed is voor je botten en tanden is algemeen bekend. Maar zuivel blijkt ook effect op het lichaamsgewicht te hebben. Hoe meer calcium er in de voeding zit, hoe minder vet het lichaam opslaat. Dit is uit een grootscheeps Amerikaans onderzoek gebleken.

Het nadeel van het zuivel slank dieet is de eenzijdigheid die de zuivelproducten op de lange duur met zich mee zullen brengen. Dat maakt het dieet lastig om langere tijd vol te houden. Aan de andere kant behoort het tellen van calorieŽn dankzij dit dieet tot de verleden tijd.

Aanbevolen wordt om naast het dieet meer te bewegen. Meer lichaamsbeweging draagt bij aan een gezonder en fitter lichaam. In opdracht van de Nederlandse Zuivelorganisatie is het boek FitFood uitgegeven met tips en menuís voor een gezonde, fitte en slanke levensstijl.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen