Weight Care

Het Weight Care dieet werkt op basis van maaltijdvervangers. Deze maaltijdvervangers bestaan uit shakes, zakjes muesli, pudding, soepen, tussendoortjes, maaltijdrepen en complete warme maaltijden. De shakes en de muesli worden aangelengd met melk, karnemelk, sojamelk of yoghurt. De warme maaltijd wordt aangelengd met warm water of warme melk.

De maaltijdvervangers neem je in de plaats van één of meerdere “gewone” maaltijden. De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën, maar wel alle benodigde voedingsstoffen. Hoe meer maaltijden je vervangt, hoe sneller je gewicht zult verliezen. Bij het vervangen van alle maaltijden volg je als het ware een strenger dieet dan wanneer je alleen je ontbijt en de lunch vervangt.

De variatie in de producten en de vrijheid zelf je keuze hierin te maken, zorgt ervoor dat de maaltijdvervangers niet snel zullen vervelen. Hierdoor hou je het dieet langer vol.

Het Weight Care ABC plan is een soort handleiding die Weight Care gebruikt om je streefgewicht te halen en te houden. Plan A zorgt voor actief afvallen. Je maakt hierbij gebruik van het complete 5 dagen dieet. Vijf dagen lang gebruik je maaltijdvervangers in plaats van gewone maaltijden. Plan B zorgt voor bewust afvallen. Je vervangt je ontbijt en lunch met een maaltijdvervanger, maar je bereid zelf een caloriearme warme maaltijd. Plan C staat voor controle. Je kunt weer alles eten, maar je zorgt ervoor dat je gezonde voeding gebruikt, je calorieën daarbij in de gaten houdt en dat je op gewicht blijft.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen