New Figure Clinics

New Figure Clinics is kliniek voor gewichtsreductie. De kliniek besteedt niet alleen aandacht aan het verminderen van het gewicht. Zaken als psychische- en medische problemen als suiker- en vetverslaving, chronische vermoeidheid, honger die niet te stillen lijkt, komen uitgebreid aan bod en worden bij de wortel aangepakt. New Figure Clinics heeft hiervoor artsen, verpleegkundigen, gewichtsconsulenten en een apotheker in huis. Daarnaast beschikt de kliniek over een mental coach. Met deze expertise ontstaat een uitgebreid pakket, waardoor gewichtsverlies gegarandeerd is. De behandelingen worden afgesloten met een re-integratie periode. Zo kan het bekende jojo-effect worden vermeden.

De behandeling bij de New Figure Clinics bestaat uit een persoonlijk en verantwoord afvalplan. Binnen een overzichtelijke tijdsperiode zal de klant niet alleen gewicht verliezen, maar ook de controle voor een goede gewichtsbeheersing krijgen. Hiertoe wordt een persoonlijk voedingsplan gevolgd (het Personal Foodplan), bestaande uit normale voedingsmiddelen aangevuld met voedingssupplementen.

Het Personal Foodplan behelst een verantwoorde calorieaanvulling, geen dieet. Het afvalplan zorgt ervoor dat je met het aantal calorieŽn dat je gewend bent te gebruiken, toch afvalt. Voedingsupplementen zorgen ervoor dat je spier- en huidconditie op peil blijft. Voedingsgewoonten die veroorzaker zijn van je overgewicht, zullen geleidelijk aan verdwijnen.

Naast de persoonlijke begeleiding in de kliniek is er ook mogelijkheid met de RecoverKit Foodplan in twee weken via een thuisprogramma drie tot vijf kilogram af te vallen.

New Figure heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Den Haag, Gouda, Heerlen (2), Hellevoetsluis, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Ridderkerk, Rotterdam, Someren, Spijkenisse, en Veenendaal.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen