Mijn Laatste Dieet

Mijn Laatste Dieet maakt onderdeel uit van het TLC dieet van The Lifestyle Center in België. Het is een afslankprogramma dat gebaseerd is op het in balans brengen van een drietal hormonen: insuline, serotonine en groeihormoon. Om de juiste samenstelling voor een persoonlijk dieet te bepalen, moet je bloed af laten nemen, dat naar een laboratorium wordt gestuurd voor nader onderzoek. Nadat het bloed is onderzocht, kan er een persoonlijk dieetprogramma worden samen gesteld. Met dit dieet kun je zeven tot twaalf kilo per week gewicht verliezen.

Het groeihormoon wordt gezien als één van de belangrijkste hormonen in het lichaam. Er is veel onderzoek naar gedaan. Het groeihormoon is verantwoordelijk voor het afbreken van het vet in het lichaam. Het hormoon insuline regelt de bloedsuikerspiegel. Serotonine maakt de trek naar voedsel in de hersenen aan. Deze drie hormonen hebben dus veel te maken met onze drang naar en inname van voedsel. Met Mijn Laatste Dieet worden de drie hormonen dankzij een uitgekiend eetprogramma weer in balans gebracht. Het programma wordt afgesloten met een stabilisatieprogramma. Dat is nodig om te voorkomen dat men terug gewicht aankomt.

Te verwachten resultaat:
Met Mijn Laatste Dieet kun je 7 tot 12 kilo aan gewicht verliezen per maand.

Voordeel
Je valt met het persoonlijke eetprogramma redelijk snel af. In het begin kost het dieet veel discipline, omdat je slechts kleine hoeveelheden mag eten. Na een week ben je er echter al redelijk aan gewend en het feit dat je snel afvalt zorgt er voor dat je gedisciplineerd blijft.

Nadeel
Het is een duur dieet. Je moet de hoeveelheden bij iedere maaltijd nauwkeurig afwegen. De maaltijden zijn zeer klein. Bepaalde voedingsmiddelen zijn verboden. Het principe lijkt veel op koolhydraatarme bereidingen. Het is medisch niet bewezen dat hormonen verantwoordelijk zijn voor gewichtstoename. Je kunt je afvragen of het werkelijk aan je hormonen ligt dat je afvalt, of aan de minimale porties die zijn toegestaan.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen