Het Wasbord dieet

Het Wasbord dieet belooft een strakke buik in zes weken. De richtlijnen voor het dieet staan beschreven in het boek van David Zinczenko, hoofdredacteur van het tijdschrift Men’s Health. Inmiddels is er ook een uitgave die gericht is op gewichtsafname voor vrouwen.

Het Wasbord dieet is een combinatie van een voeding- en trainingsplan waarmee je gewicht verliest en strakker in je vel gaat zitten. Het behandelt ook de psychische aspecten van het slank zijn. Je zult je na het opvolgen van het dieet namelijk niet alleen gezond en fit, maar ook mooier en sexier voelen.

De basis van het Wasbord dieet bestaat uit het gebruiken van zes kleine maaltijden per dag in plaats van drie grote. Je zult hierdoor minder hongeraanvallen hebben. De maaltijden moeten dagelijks zo veel mogelijk worden samengesteld uit amandelen of andere noten, peulvruchten en bonen, spinazie en andere groenten, magere zuivelproducten, havermout, eieren, kip of mager vlees, pindakaas, olijfolie, volkoren brood en ontbijtgranen, eiwitpoeder, bessen en frambozen.

Het dieet geeft voedingsadviezen en bewegingstips om je slanker, fitter en gezonder te maken. De waarde van koolhydraten met een lage glycemische index komt in het boek aan bod. Het dieet legt daarbij de nadruk op het gebruik van onverzadigd vet, vezels en calcium. Je bent één dag per week vrij om te eten wat je wilt. Je kunt bepaalde keuzes maken. Je kunt de eerste twee weken kiezen voor sporten. Daarna móet je drie keer per week minimaal twintig minuten stevig bewegen in de vorm van krachttraining, stevig wandelen en buikspieroefeningen.

Het Wasbord dieet voor vrouwen richt zich speciaal op probleemzones voor vrouwen: de lovehandles, het zwembandje, de billen en bovenbenen. In het boek vind je trainingsprogramma’s voor moeders die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt inpassen. Er is een speciaal trainingsprogramma voor na de bevalling.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen