Het Negatieve CalorieŽn Dieet

Het Negatieve CalorieŽn Dieet bestaat uit een dieet waarbij producten gebruikt worden met bepaalde eigenschappen die je metabolisme zodanig stimuleren, dat de verwerking het grootste deel van de calorieŽn in beslag neemt. Om deze producten te verteren verbruikt je lichaam als het ware meer calorieŽn, dan dat het voedingsmiddel aan energetische waarde heeft. Als je een appel neemt van 50 calorieŽn, en bij de verbranding verteer je maar liefst 100 calorieŽn, dan zal je lichaam de vetreserves aanspreken om die andere 50 calorieŽn te verbruiken.

Het Negatieve CalorieŽn Dieet bestaat uit het kiezen voor voedingsmiddelen die bijdragen aan een snellere vetverbranding, eet- en leefregels ťn beweging.
Werkwijze
Het Negatieve CalorieŽndieet bestaat uit maaltijden die zijn samengesteld uit caloriearme voeding die een hoog calorieverbruik hebben voor hun omzetting. Tijdens de maaltijden drink je bij voorkeur niet. Teveel aan vocht tijdens de maaltijd verdunt de spijsverteringssappen en verhindert zo een vlotte vertering. Je kunt beter ťťn glas wijn van goede kwaliteit bij het eten drinken dan drie tot vier glazen water. Er moet minstens ťťn vrucht per dag gegeten worden, maar niet direct voor, tijdens of direct na de maaltijd. Fruit moet afzonderlijk gegeten worden. Zuivel mag wel in de vorm van yoghurt bij het ontwaken. Halfvolle melk mag in gerechten verwerkt worden, of puur gedronken worden in de voormiddag als hongerstiller. Bepaalde voedingsmiddelen dienen alleen in combinatie met andere producten gegeten te worden. Een aardappel mag alleen in combinatie met groente of kruiden gegeten worden. Deegwaren mogen niet met brood gecombineerd worden. Je moet je eten langzaam eten en goed kauwen.

Voordeel
Het grote voordeel van het Negatieve CalorieŽn Dieet is dat je geen honger tijdens het dieet hoeft te lijden. Je kunt je keuzes maken aan de hand van een lijst voedingsmiddelen uit het Negatieve CalorieŽn Dieet. Je vindt deze lijsten op het internet en er zijn boeken over geschreven.

Nadeel
Het nadeel van het Negatieve CalorieŽndieet is dat je geneigd bent veel van hetzelfde te eten. Het is niet verstandig om te eenzijdig te eten, omdat je dan te weinig voldoende voedingstoffen binnen krijgt.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen