Herbalife

Herbalife is een bedrijf dat producten en programma’s aanbiedt voor gewichtsbeheersing. De maaltijdvervangers van Herbalife zorgen niet alleen voor gewichtsafname, maar met de juiste begeleiding en adviezen die je gratis erbij krijgt van de distributeurs, zul je een gezond voedingspatroon ontwikkelen en je gewicht de baas blijven.

Regelmaat in je leven en een gezond voedingspatroon zijn essentieel voor een goede gewichtsbeheersing. Gebruik twee keer per dag een shake van Herbalife en gebruik een warme maaltijd met verse groente. Gezonde tussendoortjes mogen. Regelmatig eten zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel op peil blijft en het hongergevoel weg blijft.

De shakes van Herbalife bevatten alle essentiële voedingstoffen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Dit zijn vitaminen, mineralen, kruiden, eiwitten, vezels en spoorelementen. De producten van Herbalife bevatten uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Dankzij de toevoeging van essentiële voedingsstoffen wordt de weerstand van het lichaam verhoogd. Je voelt je fit en energiek.

Het gebruik van Herbalife is gebaseerd op twee fasen: de afslankfase en de stabilisatiefase.

De afslankfase
Tijdens de afslankfase vervang je twee van de drie maaltijden door een shake. De afslankfase duurt net zo lang tot het streefgewicht is bereikt. Daarna volgt de stabilisatiefase.

De stabilisatiefase
Het is belangrijk dat het bereikte gewicht in stand gehouden wordt. Om het jojo-effect te vermijden, wordt nu één maaltijd vervangen door een shake. De andere maaltijden worden “normaal” gegeten.
Herbalife heeft ook een groot assortiment supplementen en verzorgingsproducten.

Voordelen
Herbalife is een makkelijk te volgen dieet. Twee van de drie maaltijden worden vervangen door shakes (maaltijdvervangers). De shakes zijn eenvoudig en snel te bereiden. Je kunt ’s avonds gewoon met het gezin mee-eten. De hoofdmaaltijd moet wel een gezonde samenstelling hebben, maar daar is iedereen gebaat bij.

Nadelen
De producten van Herbalife zijn niet goedkoop. De shakes en de kruidentabletten kosten boven de 40 euro, en de kruidendrank kost meer dan 25 euro.

Extra’s
Herbalife heeft een aantal producten in het assortiment. Naast de shakes, kruidendrank en de kruidentabletten, zijn er ook ander voedingsupplementen verkrijgbaar. De cell activator bestaat uit een mix van voedingsmiddelen en plantenextracten voor meer energie. De cell-u-loss met kalium en ijzer helpen je aan een mooie huid en bestrijden sinaasappelhuid. Fiberbond vermindert vetopname uit de hoofdmaaltijd.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen