Herbalife om aan te komen

Herbalife heeft een assortiment producten om af te vallen, maar ook om aan te komen. Om aan te komen, kun je Herbalife producten gebruiken die spieren en weefsels voedt. De gebruiker voelt zich er fit en gezond bij en komt fysiek zichtbaar aan. Het voedingsprogramma neemt tijd in beslag, maar uiteindelijk helpt het.

Voor de samenstelling van een persoonlijk programma kun je een afspraak maken met de Herbalife consulente. Zij stelt afhankelijk van levensstijl, eetgewoonten, gewicht en conditie een programma op maat samen.

Werkwijze:
Het Herbalife programma om aan te komen werkt als volgt:


Voordelen:
De Herbalife shakes zijn gemakkelijk te bereiden. Het principe van het programma is eenvoudig, je neemt na iedere maaltijd een shake als dessert.

Nadelen:
Het kost tijd voordat er resultaat bereikt wordt. Afvallen gaat sneller dan aankomen.

Extraĺs
Naast de maaltijden kunnen ook prote´ne repen gegeten worden. Ze zijn er in de smaken vanille, amandel, chocolade, pinda en citroen.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen