Fast Food

Fast Food is een product dat je helpt aankomen. Je kunt er shakes en smoothies van maken. Fast Food stilt de honger niet. Het wordt gebruikt als een snel en makkelijk te bereiden calorierijk tussendoortje. Daarnaast bevat Fast Food natuurlijke extracten die de eetlust stimuleren, waardoor je meer gaat eten dan gewoonlijk.

Fast Food wordt veel door sporters gebruikt. Bij beoefening van intensieve sport verbrand je lichaam snel koolhydraten. Deze leveren het lichaam energie. Te snelle verbranding leidt echter tot ondergewicht, omdat je lichaam meer nodig heeft en dus de energie dan maar uit de spiermassa en de laatste vetreserves haalt. Fast Food is bedoeld voor mensen die intensief sporten, of mensen die een snelle verbranding hebben.

De ingrediŽnten van Fast Food zijn zodanig samengesteld dat zij bijdragen aan gewichtstoename, maar dan wel in die zin dat overtollige vetvorming niet wordt gestimuleerd.

Werkwijze:
Gebruik de shakes van Fast Food als tussendoortje (niet bij de maaltijd). Daarnaast dien je minimaal zes maaltijden per dag te eten met een koolhydraat-proteÔne verhouding van 80:20.

Te verwachten resultaat:
Mensen met meer dan tien kilo ondergewicht kunnen 1 tot 2 kilo per maand aankomen.

Voordelen:
Fast Food is geschikt voor alle leeftijden. Ook vegetariŽrs en diabetici kunnen het product zonder problemen gebruiken. Je kunt kiezen voor de sachets. De handige zakjes kun je makkelijk meenemen voor onderweg. De doseringen zijn eenvoudig, voor zowel kleine porties als grote porties.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen