EGA cursus voor gewichtstoename

EGA Nederland BV is een bedrijf dat in 1980 werd opgericht door Annie Disseldorp. Zij woog zelf 50 kilo te veel en heeft uit eigen ervaring een cursus afslanken bedacht. Het dieet werd gebaseerd op dagelijks gezond voedsel aan de hand van een eetwijzer. Intussen is de EGA-methode een begrip geworden. Inmiddels heeft EGA ook een programma samengesteld voor mensen die in gewicht toe willen nemen.

Werkwijze
Het programma is gebaseerd op gezonde voeding waarmee gewichtstoename wordt bereikt. EGA geeft cursussen die gericht zijn op gewichtsvermeerdering. De cursist leert op welke wijze voeding kan bijdragen aan een hoger gewicht. Een goede samenstelling van uitgekiende voeding kan goede resultaten geven. Een persoonlijk voedingsadvies bestaat uit richtlijnen voor een uitgebalanceerd programma, waarin alle voedingsstoffen, mineralen en vitamines zijn verwerkt die het lichaam nodig heeft.

Voordelen:
Je leert op de cursus hoe je met een uitgekiende voeding je gewicht kunt vermeerderen. Na de cursus ben je in staat die samenstellingen zelf te maken.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen