Eet minder en beweeg meer

Door minder te eten en meer te bewegen kun je op een eenvoudige manier afvallen. Het gaat er om dat je structureel minder gaat eten. Het zit hem niet echter alleen in het verminderen van de kwantiteit. Pas ook de kwaliteit van de voeding aan. Neem gezonde alternatieven voor de minder gezonde. Je kunt nog steeds eten wat je wilt, maar als je voor mindere hoeveelheden en gezonde producten kiest, zul je zien dat je op eenvoudige wijze in gewicht gaat afnemen.

Meer bewegen kan op verschillende manieren. Je kunt je aanmelden bij een sportschool. Om een stok achter de deur te hebben, kun je kiezen voor een persoonlijke trainer. In plaats van een sportschool kun je ook kiezen voor andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld iedere dag een half uurtje wandelen of fietsen. Je kunt ook danslessen volgen. Het gaat er om dat je het met plezier doet. Dan pas hou je het langer vol.

Minder eten en meer bewegen zal niet op korte termijn een streefgewicht neerzetten. Wanneer je deze levensstijl echter langere tijd doorzet, zul je merken dat je geleidelijk aan gewicht verliest. Je kunt beter stukje bij beetje afvallen dan in een korte tijd door middel van een crash dieet. Een crash dieet heeft vaak als nadeel dat de verloren kilo’s er heel snel weer aan zitten en vaak beland je dan nog op een zwaarder gewicht. Dat is het bekende jojo-effect.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen