Diplan

Diplan is een programma dat bestaat uit een persoonlijk eet- en beweegadvies voor gewichtsvermindering voor volwassen en kinderen met overgewicht. Je kunt bij Diplan overigens ook advies krijgen bij ondergewicht. Je wordt bij Diplan deskundig begeleidt voor een periode van tien weken. In deze tien weken kun je maximaal tien kilo in gewicht afnemen. Afhangende van het streefgewicht dat gehaald moet worden, kun je het programma iedere keer met tien weken verlengen. Er zijn Diplan instructeurs verspreid over heel Nederland. Je kunt via de website van Diplan een instructeur in je buurt vinden.

Werkwijze

Diplan stelt een persoonlijk programma voor je samen. Eerst wordt het gewicht en vetgehalte vastgesteld. Het streefgewicht wordt besproken. Ook worden eventuele ziekten besproken. Het maximaal haalbare doel is steeds tien kilo verliezen in een periode van tien weken. Je ontvangt hiertoe wekelijks een persoonlijk aan te passen weekmenu met boodschappenlijst. Het weekmenu is samengesteld uit een persoonlijke behoefte aan koolhydraten, eiwitten en vetten. De maaltijden zijn makkelijk te bereiden en de producten zijn overal verkrijgbaar. In het begin ontvang je een lijst met 150 voedingsmiddelen met het gewicht per portie als richtlijn bij iedere maaltijdsamenstelling. Daarnaast ontvang je een lijst met voedingsproducten die je kunt gebruiken ter vervanging van producten die je niet lust. Naast het dieet volg je een bewegingsprogramma op moderne trainingsapparatuur. Je wordt persoonlijk daarbij begeleidt.

Te verwachten resultaat
Je kunt met het Diplan-programma een maximaal gewichtsverlies van tien kilo in tien weken verwachten.

Voordeel
Het voordeel van Diplan is dat het eetprogramma goed vol te houden is. Je zult geen hongergevoel hebben. Dankzij het programma leer je goede eetgewoontes aan en het bewegen is uiteraard ook heel gezond. De combinatie van het eet- en beweegprogramma maakt je snel weer energiek en fit.

Nadeel
Voor mensen die niet van sporten houden, is het even op je tanden bijten om drie keer in de week drie kwartier te moeten sporten.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen