Body- Perfection Gewichtstoename

Body-Perfection Gewichtstoename is een product voor mensen die problemen hebben met het aankomen in lichaamsgewicht. Het bestaat uit shakes in de smaken aardbei, banaan, vanille en chocolade. De shakes bevatten complexe en enkelvoudige koolhydraten met hoogwaardige eiwitten en vetten. Deze bestanddelen bevorderen een toename in het gewicht. De koolhydraten geven het lichaam meer energie. De eiwitten zorgen voor het herstel en de opbouw van het lichaam. Het voordeel van deze shakes is dat je er niet bij hoeft te sporten om toch een voller figuur te krijgen.

Werkwijze:
Je gebruikt de shakes van Body-Perfection drie keer per dag, steeds na de maaltijd. Je mengt hiervoor twee maatschepjes poeder door een kwart liter melk of andere vloeistof.

Voordelen:
Het lichaamsgewicht neemt gelijkmatig toe, zonder dat je intensief hoeft te sporten. Als je stopt met het gebruik van de shakes, behoudt je zonder probleem het gewicht dat je aangekomen bent. Je hoeft de shakes dus alleen zo lang te gebruiken als nodig is.

Nadelen:
Om variatie in de smaken te houden, moet je meerdere soorten shakes in huis halen. Voor 750 gram betaal je rond de dertig euro.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen