Bioklok dieet

Het Bioklok dieet is ontwikkeld voor vrouwen door dr. Alan Davis. Het is gericht op de menstruatiecyclus en de daarmee gepaarde gaande maandelijkse veranderingen in de hormoonhuishouding. Het zijn vooral de dagen vlak voor de menstruatie die voor veel vrouwen het moeilijkst zijn om je met voedsel in te houden. Het Bioklok dieet bestaat uit drie versies, van streng lijnen tot geleidelijk afvallen. Elke versie heeft kant-en-klare menuís en tips om het afvallen makkelijker te maken.

Versie 1: Streng lijnen
Je kunt met versie 1 van het Bioklok dieet in korte tijd veel afvallen. Omdat het calorieŽnaantal beperkt blijft tot 1000 calorieŽn per dag, is het niet lang vol te houden.

Versie 2: Afvallen in een rustig tempo
Met versie 2 van het Bioklok dieet gebruik je dagelijks 1250 calorieŽn. Je kunt dit dieet langer volhouden.

Versie 3: Rustig aan methode
Versie 3 van het Bioklok dieet is geschikt om lange tijd vol te houden. Je mag 1500 calorieŽn per dag gebruiken.

Iedere versie is onderverdeeld in drie fases. De fases zijn afgestemd op je maandelijkse menstruatiecyclus. De eerste fase is streng. Er staat veel groente en fruit op het menu en weinig zoet en vet. De tweede fase staat een tussendoortje toe en de derde fase is voor de moeilijke periode vlak voor de menstruatie. Je mag meer tussendoortjes en je mag een keer zelfs chocolade.

Je mag het Bioklok dieet niet volgen als je zwanger bent of borstvoeding geeft, of als je nog geen achttien bent. Het dieet is niet geschikt voor vrouwen in de overgang of mannen.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen