Alli

Alli is een afslankpil. Het bestanddeel orlistat in Alli helpt sneller gewicht te verliezen. Je moet je daarnaast wel houden aan een dieet met verminderde calorieŽn en minder vet inname. De capsules zijn bestemd voor volwassenen van 18 jaar en ouder met een BMI van 28 of hoger. Wanneer je het Alli-programma volgt, zul je met deze capsules 50 procent meer gewicht kunnen verliezen vergeleken met andere diŽten.

Zo werkt Alli
De capsules van Alli bevatten orlistat, een middel tegen zwaarlijvigheid dat geen invloed heeft op de eetlust. Orlistat is een remmer van vetten in het maag-darmkanaal. Dankzij de werking van orlistat passeert een kwart van de vet inname onverteerd de darm. Het lichaam kan deze vetten niet gebruiken als energiebron of omvormen tot vetweefsel. Als je twee kilo op eigen kracht afvalt, zal het gebruik van Alli daar een extra kilo gewichtsverlies bij opleveren. Je dient je dan wel te houden aan het Alli-programma. Bij het blijven innemen van te vet voedsel zal het gebruik van Alli leiden tot een olieachtige ontlasting, krampen en plotseling, onverwachts verlies van ontlasting.

Het Alli-programma
Het Alli-programma bestaat uit het samenstellen van verantwoorde calorieŽnbeperkte maaltijden en veel lichaamsbeweging. Gezond eten en meer bewegen moet onderdeel worden van je dagelijkse routine. Hoeveel calorieŽn je maximaal mag gebruiken, hangt van je persoonlijke situatie af. Het is dus niet voor iedereen hetzelfde, maar nooit onder 1200 calorieŽn. Het aantal toegestane calorieŽn wordt gebaseerd op je leeftijd, gewicht en activiteitenniveau. Het activiteitenniveau wordt gekoppeld aan je dagelijks activiteiten.

Dosering
Neem ťťn capsule voor, tijdens of tot ťťn uur na de maaltijd. Alli werkt in op het vet in de maaltijden. Het heeft dus geen zin om een capsule te nemen bij een vetarme maaltijd. Aangeraden wordt om ís avonds een multivitaminepil in te nemen om voldoende vitamine A, D, E en K binnen te krijgen.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen