Alles de helft dieet

Een heel simpel en oud concept om af te vallen, is het eten van de helft van wat je normaal eet. We noemen het hier het “alles de helft” dieet, door sommigen beter bekend als het VDH-dieet ( het niet zo charmant verwoorde “vreet-de-helft”dieet).

Het dieet kost niets extra’s en is zelfs goedkoper. Je hoeft de helft aan boodschappen te doen. Je eet de helft van wat je normaal zou eten. Het is eenvoudig. Je hoeft geen calorieën te tellen en je hoeft je niet aan ingewikkelde regels te houden. Halveer letterlijk alles wat je normaal zou eten. Deze regel geldt ook voor de tussendoortjes.

Het enige wat je bij dit dieet nodig hebt is: discipline. De eerste dagen zul je een hongergevoel moeten zien te onderdrukken. Je krijgt immers de helft van het aantal calorieën dan wat je lichaam gewend was binnen te krijgen. Het lichaam zal in eerste instantie protesteren. Na een aantal dagen went het lichaam echter aan de beperkte voedselinname. Langzamerhand zul je gaan afvallen.

Een hulpmiddel in het begin kan zijn van een kleiner bord te eten. Je kunt ook denken aan kleinere glazen en kleiner bestek. Geadviseerd wordt om naast het “dieet” extra te bewegen. Probeer iedere dag een half uur te wandelen, fietsen of zwemmen.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen