50 Punten Dieet

Het 50 punten dieet is een mildere variant van het 40 punten dieet. Het dieet is gebaseerd op hetzelfde principe als het strengere 40 punten dieet. In plaats van het tellen van calorieŽn, worden punten geteld. Elke punt staat voor 25 calorieŽn. Het 40 punten dieet is gebaseerd op 1000 calorieŽn. Met het 50 punten dieet mag je maximaal 1250 calorieŽn tot je nemen. Omdat het 50 punten dieet iets minder streng is, zul je iets langzamer afvallen. Op de lange termijn is het dieet echter wel beter vol te houden.

De voedingsmiddelen die je in het dieet gebruikt, kun je naar eigen keuze invullen. Het dieet moet uiteraard wel verantwoord zijn. Je zult moeten kiezen uit gezonde voedingsproducten en een gevarieerd menu. Om zeker te zijn dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt, kun je gebruik maken van de ďschijf van vijfĒ. Matig en gevarieerd eten zorgt voor een betere verbranding. Het is belangrijk anderhalf liter water per dag te drinken. Hiermee voer je afvalstoffen af. Bovendien geeft een flink glas water direct een voldaan gevoel.

Naast het dieet is het raadzaam extra te bewegen. Je kunt hiervoor terecht op een sportschool of fitnesscentrum. Maar je kunt ook thuis op je hometrainer terecht. Of wandel elke dag een half uurtje. Zwemmen en fietsen zorgen ook prima voor wat extra beweging. De extra beweging maakt je fit en alert. Het zal een positieve bijdrage leveren aan het dieet.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen